Yritys

Alfafysio

Alfafysio tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua terveytesi ja hyvinvointisi ylläpitämiseksi sekä edistämiseksi. Yritys on perustettu vuonna 1998. Aluksi toiminta oli sivutoimista. Vuodesta 2007 alkaen sen toiminta muuttui päätoimiseksi.

Alfafysion palveluita ovat psykofyysinen fysioterapia, koulutus ja ryhmätoiminta, NLP-valmennus sekä hypnoosi. Psykofyysinen fysioterapia on lähestymistapa, jota voidaan soveltaa kaikkeen fysioterapiassa tehtävään työskentelyyn. Alfafysiossa psykofyysisiä työvälineitä ovat mm. liike-, rentoutumis-, hengitys-, kehotietoisuus- ja vuorovaikutusta vahvistavat harjoitukset sekä akupunktio, kinesioteippaus  ja bio-fysikaalinen terapia.

Alfafysiolla on vastaanottotilat Sastamalan Vammalassa.

Lue lisää Alfafysiosta, siitä mitä hyötyä Sinulle on  Alfafysion palveluista ja kenelle ne parhaiten sopivat Alfafysio-sivulta.

Tuula

Tuula Haapanen, Alfafysion liikkeenharjoittaja huomioi työssään ihmisen kokonaisuutena ja yksilönä.

Tuulalla on yli 20 vuoden työkokemus ja ylempi AMK-tutkinto fysioterapiasta. Ammattitaitoaan ja osaamistaan hän on kehittänyt ja laajentanut monipuolisesti vuosien varrella. Tuula on myös NLP kouluttaja ja -valmentaja, hengityskoulutusohjaaja ja rentoutusvalmentaja. Hän on opiskellut myös akupunktiota, hypnoosia, suggestoterapiaa, ergonomiaa, psykologiaa, aikuiskasvatusta ja kinesioteippausta sekä bio-fysikaalista terapiaa.

Lue lisää Tuulasta, hänen ammattitaidostaan ja ajatuksistaan Tuula-sivulta.

Kommentointi on suljettu.

Tuula Haapanen  /  040 738 9940  /  tuula.haapanen(at)alfafysio.fi    /    Alfafysion esite >>
Tietosuojaseloste   Rekisteriseloste